HANGCHA és a CATL lítium-ion technológiája

Az anyagmozgatás nagy tempójú világában, ahol minden másodperc számít és a hatékonyság az első, a HANGCHA és a CATL együttműködése úttörő innovációt eredményezett: A lítium-ion technológia. A Hangzhou Pengcheng New Energy Technology Co., Ltd. égisze alatt kifejlesztett innovatív megoldás hatalmas ugrást jelent a teljesítmény, a fenntarthatóság és a működési kiválóság terén az iparágon belül.

 

A Li-ion megoldások előnyei:

Nagy energiasűrűség: A HANGCHA targoncákban található lítium-ion akkumulátorok az energiahatékonyság csúcsát képviselik, a hagyományos ólom-sav akkumulátorokhoz képest megduplázott energiasűrűséggel büszkélkednek. Ez nemcsak az üzemidőt hosszabbítja meg, hanem a termelékenységet is növeli az újratöltés miatti állásidő minimalizálásával.

 

Hatékonyság: A gyors, 2 órás töltési idővel, amely csupán töredéke az ólom-savas társaikhoz képest, ezek a targoncák minimális működési zavart biztosítanak. Ráadásul a három műszakos műveletekhez való alkalmazkodóképességük az alkalmi töltések révén biztosítja a munkafolyamatok zökkenőmentes folytonosságát, maximalizálva az üzemi teljesítményt.

 

Karbantartás-mentes: Mondjon búcsút a hagyományos akkumulátorokkal járó fáradságos karbantartásnak; a lítium-ion csomagok minimális karbantartást igényelnek, így az üzemeltetők mentesülnek az öntözés és a savszint ellenőrzésének időigényes feladatai alól. Ez a karbantartásmentes tulajdonság nemcsak a működést racionalizálja, hanem hosszú távon jelentős költségmegtakarítást is jelent.

 

Akkumulátor-kezelő rendszer: A lítium-ion technológia középpontjában egy fejlett akkumulátor-kezelő rendszer áll, amelyet a Hangcha aprólékosan megtervezett. Ez a rendszer biztosítja a lítium-ion akkumulátorok optimális teljesítményét és hosszú élettartamát olyan funkciók révén, mint a túltöltés/túlkisülés elleni védelem, a hibafigyelés és az akkumulátor állapotának pontos becslése. Az üzemeltetők nyugodtak lehetnek, tudván, hogy berendezésük fokozott biztonsággal, csúcsteljesítményen működik.

 

Garancia/hosszú életciklus: A lítiumion-technológia ezt a szempontot a kiterjedt, akár 5 évig vagy 10 000 óráig tartó garanciával biztosítja. A 4000 teljes töltésen át garantáltan legalább 80%-os maradék kapacitással ezek az akkumulátorok a tartósság és a megbízhatóság példaképei, amelyek az üzemeltetők és a flottamenedzserek számára egyaránt nyugalmat biztosítanak.

 

Hideg területen való alkalmazása: A lítium-ionos anyagmozgató berendezések még a legzordabb környezetektől sem riadnak vissza, és kiválóan teljesítenek a hideg alkalmazásokban. Az innovatív elektromos fűtőelemmel felszerelt targoncák gyorsan elérik az üzemi hőmérsékletet, így még fagypont alatti körülmények között is optimális teljesítményt és hatékonyságot biztosítanak.

 

Környezetbarát: A lítium-ion technológia középpontjában a fenntarthatóság áll, mivel az akkumulátorok nulla károsanyag-kibocsátással rendelkeznek, és élettartamuk kétszerese az ólom-sav akkumulátorokénak. Hatékony töltési és kisütési mechanizmusaik, valamint az újrahasznosíthatóságuk kiemelik környezetbarát tulajdonságaikat, így a környezettudatos műveletek számára felelősségteljes választásnak bizonyulnak.

 

Biztonság: A lítium-ion technológia a szigorú tervezés, tesztelés és megvalósítás révén a kezelő jólétét helyezi előtérbe. A káros gázok és a kézi akkumulátorcserék szükségességének kiküszöbölésével ezek a targoncák biztonságosabb munkakörnyezetet biztosítanak anélkül, hogy a teljesítmény vagy a hatékonyság rovására mennének.

 

Lítiumvas-foszfát kémia: A lítiumvas-foszfát (LiFePO4) kémia alkalmazása nem csupán technológiai választás; ez a biztonság, az energiahatékonyság és a stabilitás iránti elkötelezettség. Ez a kémia a környezeti tényezőkkel szembeni eredendő ellenálló képességével páratlan megbízhatóságot és nyugalmat biztosít a legigényesebb üzemeltetési körülmények között is

 

Szigorú tesztelés és hitelesítés: A Hangzhou Pengcheng New Energy Technology Co., Ltd. mindent megtesz a lítium-ion akkumulátorok megbízhatóságának és biztonságának biztosítása érdekében. A több mint 273 elvégzett, a teljesítményértékeléstől a tartóssági vizsgálatokig terjedő tesztek révén ezek az akkumulátorok megfelelnek a legmagasabb minőségi és teljesítményi szabványoknak, bizalmat keltve az üzemeltetőkben és a flottakezelőkben egyaránt.

 

Teljes üzemeltetési költség (TCO): A lítium-ionos targoncák által kínált hosszú távú költségmegtakarítás tagadhatatlan. Az ólom-savas társaikhoz képest körülbelül 55%-os csökkenés mellett a teljes tulajdonlási költség jelentősen alacsonyabb, köszönhetően az alacsonyabb üzemeltetési költségeknek, a hosszabb szervizintervallumoknak és a minimális karbantartási követelményeknek. Ez nemcsak pénzügyi megtakarítást jelent, hanem fokozott működési hatékonyságot és termelékenységet is.

 

Összefoglalva végül, a HANGCHA és a CATL által kifejlesztett lítium-ion technológia nem csupán technológiai újítás, hanem a játék megváltoztatását is jelenti. A páratlan teljesítménytől és megbízhatóságtól a környezeti fenntarthatóságig és a költséghatékonyságig ez a forradalmi megoldás új mércét állít fel az anyagmozgató iparban. A lítium-ion technológia alkalmazása nem csupán arról szól, hogy a korábbinál előrébb járjunk, hanem arról is, hogy egy zöldebb, hatékonyabb jövő felé vezető szerepet töltsünk be. A lítium-ion technológia minden egyes emeléssel, minden egyes töltéssel és minden egyes művelettel egy szebb jövő felé lendít bennünket, ahol a hatékonyság, a fenntarthatóság és az innováció összeér, hogy újraértelmezze az anyagmozgatás szerkezetét.

Hungarian Distributor:
NIKETRANS TARGONCA KFT.,
Address: Balatonfűzfő, Szállás u. 1. H-8184, Hungary
Telephone: +36 88 451 488 // E-mail: info@niketarg.hu
1,2 tonna teherbírású gyalogkíséretű targonca
Gyalogkíséretű targonca 890 000 Ft + áfától 2024. május 31-ig vagy a készlet erejéig ÁRGARANCIÁVAL!

bővebben

1,5 tonna teherbírású gyalogkíséretű targonca
Gyalogkíséretű targonca 990 000 Ft + áfától 2024. május 31-ig vagy a készlet erejéig ÁRGARANCIÁVAL!

bővebben

Új HC 2,5t Gázüzemű targonca 17 900 EUR+Áfától + AJÁNDÉK 1,5 tonnás gyalogkíséretű targonca, magyarországi készletről azonnal!
* MINŐSÉG - MEGBÍZHATÓSÁG *
Új HC 2,5t Gázüzemű targonca 17 900 EUR+Áfától, 1,5 tonnás AJÁNDÉK gyalogkíséretű targoncával, készletről azonnal!

bővebben

HC homlokvillás targonca piacvezető, prémium (CATL) Li-ionos akkumulátorral 15 900 EUR+Áfától + AJÁNDÉK 1,5 tonnás raklapemelővel
HC Li ionos homlokvillás elektromos targonca piacvezető, prémium (CATL) Li-ionos akkumulátorral, AJÁNDÉK 1,5 tonnás raklapemelővel

Minőség * Megbízhatóság * Verhetetlen áron!

bővebben

Önjáró, elektromos, ollós személyemelő 78XEN (Munkamagasság: 7,8 méter)
ÚJ önjáró elektromos ollós személyemelő készletről azonnal 3 690 000 Ft+Áfától

bővebben

Akció 2024. május 31-ig! 1,5 tonnás lítium-ionos raklapszállító
CBD15-JH típusú 1,5 tonna teherbírású lítium-ionos raklapszállító targonca 24/20 V/Ah Li-ion akkumulátorral és töltővel most csak 289 000 Ft+Áfa


bővebben

Akció 2024. május 31-ig! 2 tonnás lítium-ionos raklapszállító
CBD20-JH típusú 2 tonna teherbírású lítium-ionos raklapszállító targonca 48V/20Ah Li-ion akkumulátorral és töltővel most 529 000 Ft+Áfáért

bővebben

1,5 tonna teherbírású Li-ionos gyalogkíséretű targonca, ÁRGARANCIÁVAL!
1,5 tonna teherbírású Li-ionos gyalogkíséretű targonca 1 250 000 Ft + Áfától. Az ajánlat 2024. május 31-ig, ill. a készlet erejéig érvényes.

bővebben

Discounts