HC GYALOGKÍSÉRETŰ TARGONCA Készletről azonnal, ÁRGARANCIÁVAL!

A szériás mini sorozatú raklapemelő (dupla oszlopos) termékeink, a CDD10-AMC1-SZ-es család tagjai már 1 040 000 FT+ áfától elérhetőek.

Ezen raklapemelők áramvonalas, kompakt és teljesmértékben ergonomikus kidolgozása tökéletesen megfelel a mai trendeknek. A különleges megmunkálásnak köszönhetően a szerkezete robosztus, tartós és mindemellett megfelel a környezetvédelmi előírásoknak is.

 A hirdetett modell 1 tonna teherbírású, és 2,5m emelési magasságú, de akár rendelhető 3.3 m-es emelési magassággal is. A motornak köszönhetően a gép gyorsulása kiváló és legfőképp alacsony a hőmérséklete. A CURTIS állandó mágneses vezérlés precizitást és könnyedséget biztosít. A visszatápláló fékrendszernek köszönhetően az akkumulátor fékezés során töltődik.

Minden kulcseleme, úgy mint a kormányrúd, a kapcsolók, a csatlakozók, az üzemóraszámláló és az akkumulátor állapot jelző a márkától megszokott felhasználóbarát módon lettek beépítve. A gép megbízhatóságának alappillére a nagy szilárdságú acél alváz, amely garancia a nagyobb maradó teherbírásra és hosszabb élettartamra. A négypontos kialakítás előnye a megfelelő teherelosztás, a kerekek jó tapadása és a kiváló stabilitás. Ezeken felül a csúcsminőségű hidraulikus tápegység alacsony zajszinttel, alacsony rezgéssel, finomemeléssel és süllyesztéssel járul hozzá a megbízható működéshez.

A fejlesztésnél a biztonságról sem feledkeztek meg. A kezelőfejen található vészleállítóval  elkerülhető a vezető sérülése. A finom süllyesztőrendszer pedig a rakományt hivatott védeni a károsodástól. Esetleges karbantartási munkálatok esetén sem kell aggódni, hiszen a töltőberendezés beépített és a zselés akkumulátor pedig karbantartásmentes. Minden alkatrész könnyen hozzáférhető, így könnyű a szervizelés. Mindezeken felül minden tengelyen kenéses tengelyhüvely és olajcsésze biztosítja a kényelmes karbantartást és a hosszú élettartamot. További előnye a terméknek, hogy a kerékcseréhez nem kell a targoncát megemelni.

Természetesen a kialakításkor a vezetők igényeit is szem előtt tartották. Egyszerű és gyönyörű kezelőkar került beépítésre, amellyel minden funkciót akár egy kézzel is könnyen kezelhet. Az optimális tervezési struktúra jó rálátást és könnyű hozzáférést biztosít a raklaphoz. A kompakt forma és a félköríves kialakítás ideális mozgást tesz lehetővé szűk térben.

Megrendeléssel és árajánlattal kapcsolatban keresse értékesítő kollégáinkat bizalommal vagy kérje ajánlatunk online!

Tel: +36-88-451-488 vagy az info@niketarg.hu

 

magyarországi forgalmazó:
NIKETRANS RENT KFT,
cím: 8184 Balatonfűzfő, Szállás u. 1.
Telefon: +36 88 451 488 // E-mail: info@niketarg.hu
Új HC 1,5 tonnás homlokvillás targonca CATL Li-ionos akkumulátorral készletről AKCIÓ!
Magyarországi készletről azonnal új HC Li-ionos homlokvillás targonca piacvezető, prémium (CATL) akkumulátorral 17 900 USD + áfától!

tovább

Aktuális akcióink