Hangcha targoncák CATL Lítium akkumulátorral!

A World Industrial Vehicle Statistics Association (WITS) adatai szerint a 2021-es naptári évben 2,34 millió anyagmozgató gépet rendeltek meg. Annak ellenére, hogy ez idő alatt is járvány időszak volt, az iparág rendelései 43%-kal nőttek az előző évhez képest. A 2,34 millió darab 68,8%-a, azaz 1,61 millió darab elektromos meghajtású targonca kelt el. Az elektromos targoncák egyre népszerűbbek a fogyasztók körében, mivel ebben a szegmensben 54,8%-kal nőtt a megrendelések száma az előző évhez képest. A rendelések ekkora növekedésével hogyan tudják a fogyasztók megindokolni az elektromos targoncák megrendelését, amikor korábban nem tudták ugyanazt teljesíteni, mint egy belső égésű (IC) meghajtású targonca?

 

Lítium-ion technológia
2015-ben a Hangcha Group kutatni és fejleszteni kezdett ebbe az irányba, hogy megválaszolja ezt a kérdést. A Hangcha együttműködött a CATL-lel, a lítium-ion akkumulátor-gyártó globális vezető vállalatával, hogy a lítium-vas-foszfát (LiFePO4) akkumulátortechnológiára épülő anyagmozgató berendezéseket tervezzen. Ez a technológia az anyagmozgató berendezéseknek számos kulcsfontosságú előnnyel rendelkezik az ólom-savhajtású targoncákkal szemben.

 

A lítium-ion technológia előnyei a következők:
• Gyors töltés
• Bármikor rátölthető
• Hosszabb üzemidő
• Karbantartást nem igénylő akkumulátorok
• Nulla kibocsátás

 
Hangcha rájött, hogy az erre a speciális lítium-vas-foszfát akkumulátor-kémiára épülő anyagmozgató berendezések végre olyan elektromos targoncát adnak a fogyasztóknak, amelynek teljesítménye hasonló az I.C. motoros targonca.

 

Keressen bennünket, kérje ajánlatunkat!

magyarországi forgalmazó:
NIKETRANS RENT KFT,
cím: 8184 Balatonfűzfő, Szállás u. 1.
Telefon: +36 88 451 488 // E-mail: info@niketarg.hu
Új HC Li-os (CATL) elektromos targonca AKCIÓ!
Új HC Li-os elektromos targonca piacvezető, prémium (CATL) akkumulátorral 17 990 USD + ÁFA-tól!

tovább

Aktuális akcióink