Elektromos targoncák/4 kerekű targoncák

A széria 1,0-3,5 t

Az A szériás 1-3,5 tonnás (négykerekű) targonca külső alkatrészeinél áramvonalas kontúr, kis méretek és fém alkatrészek kerültek alkalmazásra. Az A szériás targoncákhoz hasonlóan az új A szériás targoncát is szilárd vázzal tervezték. Mivel alacsony zajszint, energiatakarékosság jellemzi, és nem bocsát ki kipufogógázt, a jármű minden műszaki adata megfelel az ökobarát követelménynek. Az új, széles látómezőt nyújtó emelőoszlop, a kis fordulósugarú kerék és a 150 mm-es tartományban állítható ülés a targonca kényelmes és ergonomikus működését biztosítja.

Ezenkívül a gép süllyesztett típusú akkumulátor kialakítással, továbbá jól látható, nagyméretű LED műszerfallal rendelkezik, amely olyan funkciókat biztosít, mint az üzemóra-számláló, öndiagnosztika, és az akkumulátor teljesítményének kijelzése. Az ebben a termékben található nagy hatásfokú, teljes körű védelmi funkciókkal és önálló hőmérséklet-érzékelővel és sebességérzékelővel felszerelt váltóáramú rendszer, nagyobb megbízhatóságot és hosszabb élettartamot biztosít. Világhírű motorvezérlők, csatlakozók, akkumulátordugasz, vészkikapcsoló és műszerfal a teljesítmény megbízhatóságát biztosítják, és könnyű üzemeltetést tesznek lehetővé.

A nagyfrekvenciás MOSFET vezérlő pontosan szabályozza a haladást és az emelést, valamint lehetővé teszi a teljesítmény jobb beállítását, a rámpán történő biztonságos megállást. A motorfék fékenergia-visszanyeréshez használható, ami energiatakarékos, és nagyobb hatékonyságot tesz lehetővé. A vészkikapcsoló szabványos kialakítású, és megfelel az európai biztonsági előírásoknak. Ráadásul, mind az elektronika, mind a hidraulikus rendszer túlterhelés elleni védelemmel van ellátva.

Az 1-3,5 tonnás, ellensúlyos villástargoncák megfelelnek a CE tanúsítvány követelményeinek. Mivel a szénkefét nem kell cserélni, a haladómű motor szervizköltsége meglehetősen gazdaságos. A teljesen nyitható akkumulátorfedél megkönnyíti az akkumulátor szervizelését, és a vezérlő fedele is könnyen nyitható.

Tulajdonságok


Ajánlatkérés

Kérjük, hogy adja meg nevét és elérhetőségét az alábbi űrlapon és üzletkötőnk felkeresi Önt.


magyarországi forgalmazó:
NIKETRANS RENT KFT,
cím: 8184 Balatonfűzfő, Szállás u. 1.
Telefon: +36 88 451 488 // E-mail: info@niketarg.hu
Új HC 1,5 tonnás homlokvillás targonca CATL Li-ionos akkumulátorral készletről AKCIÓ!
Magyarországi készletről azonnal új HC Li-ionos homlokvillás targonca piacvezető, prémium (CATL) akkumulátorral 17 900 USD + áfától!

tovább

Aktuális akcióink