R széria 1,0-5,0 t

JELLEMZŐK

Az R szériás targoncák a tartósságot ötvözik az ergonómiával, nagyfokú termelékenységet és megbízhatóságot biztosítanak. A hagyományos gépkocsivezető fülke kialakítása miatt a kezelő minimális képzést igényel. A könnyű hozzáférés miatt egyszerű szervizelés megfelel a meglévő mérnököknek. A kezelő mentális és fizikai kényelmét szolgáló jellemzők biztosítják a rakomány minimális károsodását és a balesetmentes vezetést egy nehéz, 8 órás műszak során, ami javítja a jó hírnevet és a megelégedettséget, melynek eredménye az alacsony munkavállalói fluktuáció és a kevés képzés.

HATÉKONYSÁG

A hosszú tengelytáv kialakításnak köszönhetően a teljes targonca hosszirányú stabilitása sokkal jobb, az adott emelési magasságon a maradék teherbírás jobb a korábbi modellhez képest. Ugyanakkor megnő a hátsó kerék élettartama, a csökkentett hátsó tengelyterhelés miatt.

KÖRNYEZETBARÁT

A környezetbarát motorok mindegyike megfelel a vonatkozó kipufogógáz-kibocsátási előírásoknak. A zajszint ugyancsak megfelel az uniós szabványoknak.

KÉNYELMES ÜZEMELTETÉS

Tágas vezetőfülke nagyon alacsony rezgéssel és zajjal. A tiszta levegőt pedig élvezhetik a kezelők, a közelben tartózkodók és a közeli irodai dolgozók, ami megfelel a szigorúbb egészségügyi és biztonsági előírásoknak.

MEGBÍZHATÓSÁG

A megbízhatóság fokozására és az állásidők csökkentésére összpontosítva az R széria képes elősegíteni az ügyfelek nagyobb termelékenységét.

KÖNNYŰ KARBANTARTÁS

Az R szériás targoncákat a mérnökök könnyedén szervizelhetik az egyszerű tervezésnek köszönhetően, amelyek fölöslegessé teszik a számos apró alkatrészt, melyekhez laptop használata szükséges.

Tulajdonságok

  • Különböző oszlopok
  • • Különböző adapterek
  • • Egyéb vevői igények

Ajánlatkérés

Kérjük, hogy adja meg nevét és elérhetőségét az alábbi űrlapon és üzletkötőnk felkeresi Önt.


magyarországi forgalmazó:
NIKETRANS RENT KFT,
cím: 8184 Balatonfűzfő, Szállás u. 1.
Telefon: +36 88 451 488 // E-mail: info@niketarg.hu
HC 2,5 tonnás új, diesel üzemű homlokvillás targonca
4 490 000 Ft + Áfától! Az akció 2021. június 30-ig vagy a készlet erejéig érvényes

tovább

Aktuális akcióink