1,2 tonna teherbírású gyalogkíséretű targonca

Hangcha 1,2t gyalogkíséretű targonca 890 000 Ft + áfától. Az ajánlat 2024. július 31-ig, ill. a készlet erejéig érvényes.

Ezen raklapemelők áramvonalas, kompakt és teljes mértékben ergonomikus kidolgozása tökéletesen megfelel a mai trendeknek. A különleges megmunkálásnak köszönhetően a szerkezete robosztus, tartós és mindemellett megfelel a környezetvédelmi előírásoknak is.

 A hirdetett modell 1,2 tonna teherbírású, és 2,5 méter emelési magasságú, de rendelhető 2,7, 3 és 3,3 méteres emelési magassággal is. A motornak köszönhetően a gép gyorsulása kiváló és legfőképp alacsony a hőmérséklete. A CURTIS állandó mágneses vezérlés precizitást és könnyedséget biztosít. A visszatápláló fékrendszernek köszönhetően az akkumulátor fékezés során töltődik.

Minden kulcseleme, úgy mint a kormányrúd, a kapcsolók, a csatlakozók és az akkumulátor állapot jelző a márkától megszokott felhasználóbarát módon lettek beépítve. A gép megbízhatóságának alappillére a nagy szilárdságú acél alváz, amely garancia a nagyobb maradó teherbírásra és a hosszabb élettartamra. A négypontos kialakítás előnye a megfelelő teherelosztás, a kerekek jó tapadása és a kiváló stabilitás. Ezeken felül a csúcsminőségű hidraulikus tápegység alacsony zajszinttel, alacsony rezgéssel, finomemeléssel és süllyesztéssel járul hozzá a megbízható működéshez.

A fejlesztésnél a biztonságról sem feledkeztek meg. A kezelőfejen található vészleállítóval elkerülhető a kezelő sérülése. A finom süllyesztőrendszer pedig a rakományt hivatott védeni a károsodástól. Esetleges karbantartási munkálatok esetén sem kell aggódni, hiszen a töltőberendezés beépített és a zselés akkumulátor pedig karbantartásmentes. Minden alkatrész könnyen hozzáférhető, így könnyű a szervizelés. Mindezeken felül minden tengelyen kenéses tengelyhüvely és olajcsésze biztosítja a kényelmes karbantartást és a hosszú élettartamot. További előnye a terméknek, hogy a kerékcseréhez nem kell a targoncát megemelni.

Természetesen a kialakításkor a kezelők igényeit is szem előtt tartották. Egyszerű és gyönyörű kezelőkar került beépítésre, amellyel minden funkciót akár egy kézzel is könnyen kezelhet. Az optimális tervezési struktúra jó rálátást és könnyű hozzáférést biztosít a raklaphoz. A kompakt forma és a félköríves kialakítás ideális mozgást tesz lehetővé szűk térben.

Megrendeléssel és árajánlattal kapcsolatban keresse értékesítő kollégáinkat bizalommal vagy kérje ajánlatunkat online!

Áraink a fővizsgálat árát is tartalmazzák.

magyarországi forgalmazó:
NIKETRANS TARGONCA KFT.,
cím: 8184 Balatonfűzfő, Szállás u. 1.
Telefon: +36 88 451 488 // E-mail: info@niketarg.hu
1,2 tonna teherbírású gyalogkíséretű targonca
Gyalogkíséretű targonca 890 000 Ft + áfától 2024. július 31-ig vagy a készlet erejéig ÁRGARANCIÁVAL!

bővebben

1,5 tonna teherbírású gyalogkíséretű targonca
Gyalogkíséretű targonca 990 000 Ft + áfától 2024. július 31-ig vagy a készlet erejéig ÁRGARANCIÁVAL!

bővebben

Új HC 2,5t Gázüzemű targonca 17 900 EUR+Áfától + AJÁNDÉK 1,5 tonnás gyalogkíséretű targonca, magyarországi készletről azonnal!
* MINŐSÉG - MEGBÍZHATÓSÁG *
Új HC 2,5t Gázüzemű targonca 17 900 EUR+Áfától, 1,5 tonnás AJÁNDÉK gyalogkíséretű targoncával, készletről azonnal!

bővebben

HC homlokvillás targonca piacvezető, prémium (CATL) Li-ionos akkumulátorral 15 900 EUR+Áfától + AJÁNDÉK 1,5 tonnás raklapemelővel
HC Li ionos homlokvillás elektromos targonca piacvezető, prémium (CATL) Li-ionos akkumulátorral, AJÁNDÉK 1,5 tonnás raklapemelővel

Minőség * Megbízhatóság * Verhetetlen áron!

bővebben

Hangcha 78XEN önjáró Li-ion akkumulátoros ollós személyemelő készletről azonnal kapható
ÚJ Hangcha Li-ion akkumulátoros önjáró ollós személyemelő, készletről azonnal 3 990 000 Ft+Áfától

bővebben

Akció 2024. július 31-ig! 1,5 tonnás lítium-ionos raklapszállító
CBD15-JH típusú 1,5 tonna teherbírású lítium-ionos raklapszállító targonca 24/20 V/Ah Li-ion akkumulátorral és töltővel csak 289 000 Ft+Áfa


bővebben

Akció 2024. július 31-ig! 2 tonnás lítium-ionos raklapszállító
CBD20-JH típusú 2 tonna teherbírású lítium-ionos raklapszállító targonca 48V/20Ah Li-ion akkumulátorral és töltővel csak 529 000 Ft+Áfáért

bővebben

Aktuális akcióink