Rólunk

A Niketrans Targonca Kft. 2002-ben alakult 100%-ban magyar tulajdonú, kizárólag targoncákkal, emelőberendezésekkel foglalkozó cég. Küldetésünk, hogy kiszámítható, hosszútávú és átfogó logisztikai megoldásokat kínáljunk bármely iparág esetében. Ehhez kiemelkedő teljesítményű Caterpillar (CAT) és Hangcha (HC) targoncákat, szaktudást és nagyfokú rugalmasságot biztosítunk. A világ élvonalába tartozó HC targoncák kizárólagos magyarországi képviseletét 2004 óta látjuk el. Az újabb jelentős mérföldkövet 2008-ban értük el, amikor a prémium minőségű CAT targoncákat gyártó Mitsubishi Caterpillar – a világ egyik legnagyobb konszernje - kérte fel cégünket, hogy magyarországi forgalmazói legyünk. Magas színvonalú szolgáltatásainak méltó bizonyítéka, hogy mindkét világmárkának azóta is a kizárólagos képviselői vagyunk, melyek jelenleg is a világ TOP8 targonca gyártói között szerepelnek.

Az elmúlt pár évtizedben a magyar anyagmozgatási piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé nőttük ki magunkat. Ennek ékes bizonyítéka, hogy a 2022-es üzleti évben cégeink együttes árbevétele meghaladta a 6,5 milliárd forintot, mellyel továbbra is az egyik legnagyobb magyar tulajdonú targoncás cég vagyunk. Cégünk pénzügyi stabilitását misem mutatja jobban mint, hogy a legmagasabb fokú AAA hitelképességgel rendelkezünk amit a Dun & Bradstreet tanúsítványa igazol.

Kiemelkedő tapasztalattal rendelkezünk a targoncával kapcsolatos összes szolgáltatás terén, mint targonca értékesítés, targonca bérlet, targonca szerviz, targonca anyagmozgatás, targonca vizsgáztatás, valamint a targonca alkatrész és targonca gumi kereskedelem.

Büszkék vagyunk arra, hogy egyedülállóan magas, közel 2 milliárd forintos önerőből finanszírozott targonca raktárkészlettel rendelkezünk a vevői igények gyors kiszolgáláshoz. Nincs szükség hosszú várakozási időkre vagy késedelmekre, hiszen a készletünkben széles választékban állnak rendelkezésre a legkülönfélébb üzemmódú és teherbírású targoncák. A leginkább keresett dízel, gázos, elektromos, raktári targoncákat is rövid határidőn belül felkészítjük és vevőinknek készletről kiszállítjuk. 
Több, mint 450 darabból álló bértargonca flotta biztosítja, hogy rövid és hosszú távra is mindenki megtalálja a számára megfelelő emelőgépet. Rugalmas lízingkonstrukcióinknak köszönhetően kiszámítható áron vásárolhat, vagy akár több évre is bérelhet tőlünk targoncát. 
Országos szervizlefedettségünk biztosítja, hogy minden ügyfelünk gyorsan és hatékonyan tudja igénybe venni a szükséges szerviz- és karbantartási szolgáltatásokat. Gyári trénerek által képzett szervizcsapatunk, folyamatosan fejlesztett szakemberekből áll, akik magas színvonalon biztosítják a targoncák javítását és karbantartását. A 28 darab szervizautó flottánknak köszönhetően a gyors kiszállásunk garancia arra, hogy ügyfeleink folyamatosan zavartalanul tudják végezni anyagmozgatási tevékenységeiket. A minőségi gyári targonca alkatrészek, targonca akkumulátorok, targonca adapterek, targonca villák, villahosszabbítók, targonca gumik, kézi raklapemelők beszerzését az erre szakosodott alkatrész osztályunk biztosítja. 

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy ügyfeleink számára megbízható, hatékony és személyre szabott logisztikai megoldásokat kínáljunk. 
Legfőbb erősségünk - kollegáink szaktudásán túl - a kiszámíthatóságunk, rugalmasságunk és vevőközpontúságunk. Prémium minőségű targoncáink ideális és megbízható partnerek bármely típusú raktári vagy kültéri munka elvégzéséhez. Filozófiánk, hogy haladni kell a kor vívmányaival, így bátran vágunk bele egy újabb feladatba: letisztult, minőségi, megbízható targonca webáruházat hozunk létre, melynek középpontjában továbbra is Vevőink állnak. Termékeink körét folyamatosan bővítve mindenki megtalálhatja a legfontosabb elektromos raktári targoncáktól kezdve a targonca alkatrészeken keresztül a számára szükséges terméket. 
Bízunk benne, hogy a Niketrans Targonca Kft. által biztosított targoncákkal kapcsolatos szolgáltatások elnyerik az Ön tetszését is! 

Ha targonca, akkor Niketrans Targonca: Emeljük a szintet!

magyarországi forgalmazó:
NIKETRANS TARGONCA KFT.,
cím: 8184 Balatonfűzfő, Szállás u. 1.
Telefon: +36 88 451 488 // E-mail: info@niketarg.hu
1,2 tonna teherbírású gyalogkíséretű targonca
Gyalogkíséretű targonca 890 000 Ft + áfától 2024. július 31-ig vagy a készlet erejéig ÁRGARANCIÁVAL!

bővebben

1,5 tonna teherbírású gyalogkíséretű targonca
Gyalogkíséretű targonca 990 000 Ft + áfától 2024. július 31-ig vagy a készlet erejéig ÁRGARANCIÁVAL!

bővebben

Új HC 2,5t Gázüzemű targonca 17 900 EUR+Áfától + AJÁNDÉK 1,5 tonnás gyalogkíséretű targonca, magyarországi készletről azonnal!
* MINŐSÉG - MEGBÍZHATÓSÁG *
Új HC 2,5t Gázüzemű targonca 17 900 EUR+Áfától, 1,5 tonnás AJÁNDÉK gyalogkíséretű targoncával, készletről azonnal!

bővebben

HC homlokvillás targonca piacvezető, prémium (CATL) Li-ionos akkumulátorral 15 900 EUR+Áfától + AJÁNDÉK 1,5 tonnás raklapemelővel
HC Li ionos homlokvillás elektromos targonca piacvezető, prémium (CATL) Li-ionos akkumulátorral, AJÁNDÉK 1,5 tonnás raklapemelővel

Minőség * Megbízhatóság * Verhetetlen áron!

bővebben

Hangcha 78XEN önjáró Li-ion akkumulátoros ollós személyemelő készletről azonnal kapható
ÚJ Hangcha Li-ion akkumulátoros önjáró ollós személyemelő, készletről azonnal 3 990 000 Ft+Áfától

bővebben

Akció 2024. július 31-ig! 1,5 tonnás lítium-ionos raklapszállító
CBD15-JH típusú 1,5 tonna teherbírású lítium-ionos raklapszállító targonca 24/20 V/Ah Li-ion akkumulátorral és töltővel csak 289 000 Ft+Áfa


bővebben

Akció 2024. július 31-ig! 2 tonnás lítium-ionos raklapszállító
CBD20-JH típusú 2 tonna teherbírású lítium-ionos raklapszállító targonca 48V/20Ah Li-ion akkumulátorral és töltővel csak 529 000 Ft+Áfáért

bővebben

Aktuális akcióink